Usunięcie Konta i Danych
Super Gabari
Super Gabari
Zgodnie z LGPD (Brazylijską Ustawą o Ochronie Danych) oraz wytycznymi dotyczącymi prywatności sklepów z aplikacjami (App Store i Google Play), masz prawo zażądać trwałego usunięcia swojego konta i wszystkich powiązanych z nim danych z naszych serwerów.
Usunięcie konta jest ostatecznym procesem i nie można go cofnąć. Po potwierdzeniu usunięcia nastąpi co następuje:
Zgodnie z naszą Polityką Prywatności, Arkusze OMR są zapisywane wyłącznie lokalnie na Twoim urządzeniu. Aby je usunąć, wystarczy usunąć je pojedynczo za pomocą aplikacji lub odinstalować aplikację. Vmarc Automação nie ma dostępu do tych informacji, aby usunąć je zdalnie.
Najszybszy i najbezpieczniejszy sposób. Usunięcie jest przetwarzane natychmiast po potwierdzeniu:
Po potwierdzeniu Twoje konto i dane zostaną natychmiast usunięte z naszych serwerów, a Ty zostaniesz wylogowany/a z aplikacji.
Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do aplikacji, możesz poprosić o usunięcie za pośrednictwem kanału pomocy technicznej. Aby zapewnić bezpieczeństwo Twojego konta, prośba musi spełniać następujące kroki:
Po otrzymaniu naszego zespołu przetworzy usunięcie w ciągu maksymalnie 72 godzin roboczych i wyśle Ci e-mail z potwierdzeniem.